Kinderdorp Balk 2017

VOORAANKONDIGING KINDERDORP BALK


Vorig zomer organiseerden de beweeg- en cultuurcoaches van Miks welzijn een eerste editie Kinderdorp in Balk. Dit was een succes bij de deelnemende kinderen en daarom is er goed nieuws! Ook deze zomer komt het Kinderdorp naar Balk.


Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar deelnemen aan verschillende creatieve, culturele en sportieve activiteiten. Het Kinderdorp is er in de zomervakantie om met leeftijdsgenootjes te spelen, plezier te maken en nieuwe dingen te ontdekken!
Drie dagen staan de beweeg- en cultuurcoaches met een programma op het schoolplein van de Bolster in Balk. Er is een ochtend- en een middagprogramma, tussen de middag is het kinderdorp gesloten en gaan kinderen thuis een broodje eten. Kinderen die mee willen doen kunnen zich elke ochtend vanaf 9:30 inschrijven en een dagkaartje kopen voor €2,-.


Ook dit jaar kunnen kinderen een ritje maken ter paard, is er freerunning, wordt er graffiti gespoten en is er zeskamp. Daarnaast zullen er nog veel meer activiteiten te doen zijn! Het programma wordt bekend gemaakt door de flyer, die op de basisscholen in Balk en omgeving verspreid wordt. Alle informatie komt ook op de website van de beweeg- en cultuurcoaches van Miks welzijn.

 

Betrokken beweegcoaches: Doede Deinum en Lonneke Post


29 mei 2017