Kinderdorp Joure

lk jaar organiseert Miks welzijn het Kinderdorp Joure. Deze zomer vindt Kinderdorp Joure plaats van dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 augustus op het terrein van MC Flying Boetoe, ook wel bekend als het motorcross terrein! Het kinderdorp is dé plek voor kinderen om spelenderwijs bezig te zijn. Naast diverse knutsel-, sport- en spelactiviteiten zijn er workshops en demonstraties. Gedurende de laatste week van de zomervakantie ontstaat er op het terrein van Motor Cross Flying Boetoe een kinderdorp met leuke activiteiten. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen! De voorbereidingen volgen of meer weten van het programma? Volg ons dan op Facebook via https://www.facebook.com/KinderdorpJoure/ . Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Post via Lpost@miks-welzijn.nl.

Avonturen beleven in Kinderdorp Joure

Vier dagen lang spelen, sporten, uitdagende spellen doen en nog veel meer. In de laatste week van de zomervakantie zijn kinderen van 6 tot en met 12 jaar weer van harte welkom bij Kinderdorp Joure. Dit keer op een leuke, nieuwe locatie. Namelijk bij MC Flying Boetoe in Joure.

Open Fries kampioenschap Padel TV Joure  

Een klein tennisveld, glazen wanden en een kooi: welkom bij padel. Vanuit Mexico, Argentinië, Spanje nu ook de snelst groeiende sporten in Nederland. Padel heeft iets weg van tennis en Squash tegelijk, maar toch is Padel een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Deze zomer is er een Open Fries Kampioenschap Padel bij TV Joure.

Gemeente in beweging met stappencompetitie

De gemeentelijke medewerkers in het sociaal domein DFM zijn virtueel van Joure naar Barcelona gelopen. Begin maart zijn de collega’s van het sociaal domein begonnen met het tellen van stappen. Zij werken momenteel aan het thema ‘In beweging komen’ en vonden dat ze zelf niet achter konden blijven. Na vier weken en vele kilometers in de benen is er een einde gekomen aan de competitie.