Kinderdorp Balk 2017

Zomervakantie: Kinderdorp Balk 2017!

Ook deze zomervakantie organiseren de beweeg- en cultuurcoaches van Miks welzijn een tweede editie Kinderdorp Balk. Het kinderdorp is de plek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om tijdens de zomervakantie lekker recreatief bezig te zijn. Op 22, 23 en 24 augustus zijn er op het schoolplein van De Bolster, het sportveld erachter en in en rondom Balk diverse sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops en demonstraties. Kortom: de plek om als kind langs te komen!

Kinderdorp 2017

Kinderdorp Balk is er op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus op het schoolplein van De Bolster aan de Wikelerdyk 14, te Balk. Het Kinderdorp opent 9:30 uur. Kinderen kunnen zich dan inschrijven en een entreebandje kopen. Een dagkaart is €2,-. Willen kinderen drie dagen deelnemen kan er een entreebandje worden gekocht voor €5,-. Tijdens het eerste bezoek aan het kinderdorp vragen we ouders/verzorgers mee te komen om hun kind in te schrijven. Dit inschrijfformulier zit bij de flyer of is op te vragen bij ons! Alle ingeschreven kinderen krijgen na betaling een armbandje waarmee ze toegang hebben tot alle activiteiten. Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen alleen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Openingstijden

Alle dagen is er een afwisselend programma. Na de inschrijving vanaf 9:30 zullen de activiteiten om 10:00 uur starten. Het ochtendprogramma duurt tot 12:30 uur. Tussen de middag is het kinderdorp gesloten en gaan kinderen naar huis om te lunchen. Het middagprogramma start vervolgens om 13:30 uur en duurt tot 15:30 uur. Er wordt tussen door voor water en fruit gezorgd!

Meer info/contact

Promotie van het kinderdorp wordt gedaan via een flyer die meegegeven is aan kinderen van de basisscholen in Balk en omgeving. Meer informatie over het Kinderdorp in Balk kan door contact op te nemen met Doede Deinum via  06-44426982 of DDeinum@miks-welzijn.nl.