Kinderdorp Joure

Elk jaar organiseert Miks welzijn het Kinderdorp Joure. Deze zomer vindt Kinderdorp Joure plaats van dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 augustus op het terrein van MC Flying Boetoe, ook wel bekend als het motorcross terrein! Het kinderdorp is dé plek voor kinderen om spelenderwijs bezig te zijn. Naast diverse knutsel-, sport- en spelactiviteiten zijn er workshops en demonstraties. Gedurende de laatste week van de zomervakantie ontstaat er op het terrein van Motor Cross Flying Boetoe een kinderdorp met leuke activiteiten.

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen!

De voorbereidingen volgen of meer weten van het programma? Volg ons dan op Facebook via https://www.facebook.com/KinderdorpJoure  . Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Post via Lpost@miks-welzijn.nl

Bekijk het programma hier: programma Kinderdorp Joure 2018.

Inschrijven

Kinderen kunnen bij het eerste bezoek worden ingeschreven. Dit kan door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij de inschrijfpoort. Na betaling en inlevering krijgen kinderen een bandje, waarmee ze op het terrein mogen spelen. Het inschrijfformulier kunt u zelf printen en thuis al invullen, maar ze zijn ook volop aanwezig bij het Kinderdorp. 

Het inschrijffomulier vindt u door hier te klikken. 


23 augustus 2018