Kinderdorp

Jaarlijks organiseert Miks welzijn in Joure het Kinderdorp Joure. In de zomer van 2018 is de locatie voor het Kinderdorp het terrein van MC Flying Boetoe, ook wel bekend als het motorcross terrein! Het kinderdorp is dé plek voor kinderen om spelenderwijs bezig te zijn. Naast diverse knutselactiviteiten en sport- en spelactiviteiten zijn er workshops en demonstraties. Gedurende de laatste week van de zomervakantie ontstaat op het terrein van Motor Cross Flying Boetoe een kinderdorp met leuke activiteiten!

Kinderdorp 2015

Kinderdorp 2018

Het Kinderdorp wordt dit jaar georganiseerd van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus op het terrein van Flying Boetoe aan de Polderboskdyk 37 in Joure. Doordat we dit jaar op deze locatie zitten, is de leeftijd om te komen spelen van 6 t/m 12 jaar.

De prijzen voor 2018 zijn voor een dagkaartje €4,- en voor een weekkaart €10,-. Tijdens het eerste bezoek vragen we ouders/verzorgers mee te komen om hun kind in te schrijven. Alle ingeschreven kinderen krijgen na betaling een armbandje waarmee ze toegang hebben tot het kinderdorp. Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen alleen komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

De voorbereidingen volgen of meer weten van het programma? Volg ons dan op Facebook via https://www.facebook.com/KinderdorpJoure/. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Post via Lpost@miks-welzijn.nl


Gerelateerde documenten:
, door: